NAJČEŠĆA PITANJA

Na koji način se može kupiti vozilo u našoj auto kući?

Vozilo možete kupiti plaćanjem u gotovini, uplatom preko računa, kao i putem kredita ili leasing-a.

Odakle uvozite vozila?

Vozila uvozimo iz Belgije, Italije i Francuske. Svako vozilo poseduje Dekra / SGS izveštaj kao garanciju o nehavarisanosti, potpunoj tehničkoj ispravnosti i kilometraži (pogledati blog).

Da li su sva vozila iz uvoza?

Da, sva vozila su iz uvoza i kupac naših vozila je prvi vlasnik u Srbiji.

Šta tačno znači „na ime kupca“?

Izraz „na ime kupca“ znači sledeće:
Kada prodavac u oglasu napiše „na ime kupca“, to znači da je na to vozilo plaćena carina (ukoliko se plaća) i porez, tj. da je obavljena čitava procedura uvoza, a da je na kupcu samo da plati troškove registracije.

Kakve vrste PISANIH garanija se dobijaju prilikom kupovine vozila?

Svako vozilo poseduje Dekra ili SGS izveštaj kao dokaz o nehavarisanosti, potpunoj tehničkoj ispravnosti i kilometraži. Shodno tome, kupac vozila dobija PISANU garanciju na:
1. Kilometražu,
2. Limarijske sklopove (da vozilo nije bilo havarisano),
3. Potpunu tehničku ispravnost (motor, menjač, elektronske uređaje...) i
4. Trajnu garanciju na legalnost (dokumentaciju i poreklo).

Šta predstavlja DEKRA izveštaj?

DEKRA izveštaj je dokaz kvaliteta i sigurnosti i potvrda da su stručnjaci Dekre Vaše vozilo proverili do najmanje sitnice kroz poseban, drugačiji i jedinstven pristup. O DEKRA izveštaju pročitajte detaljnije na našem blogu.

Kako se može pregledati vozilo pre kupovine?

Vozilo se može pregledati u Šapcu u nekom od ovlašćenih servisa ili možete povesti svog majstora kojem ćemo obezbediti sve uslove da izvrši detaljan pregled vozila. Ne vršimo transport, niti odvozimo vozila na probnim tablama u druge gradove na pregled.

Kako se može kaparisati/rezervisati vozilo?

Vozilo se može kaparisati na određeni vremenski period. Dužina vremenskog perioda zavisi od specifičnosti situacije (trajanja procedure za odobrenje kredita kod banke ili vremena potrebnog da se prikupe novčana sredstva). Rezervacija ne može biti na neodređeno vreme, s tim za svaku uplatu sredstava dobijate potvrdu (ugovor o kapari). U ugovoru o kapari, definiše se vremenski rok, cena i iznos kapare.

Kako je moguće odvesti vozilo posle kupovine?

Vozilo možete odvesti do Vašeg mesta na probnim tablicama. Probne tablice vadimo na Vaše ime u vrlo kratkom vremenskom roku. Takođe Vam možemo spremiti sve za registraciju zajedno sa uplatnicama i tehničkim pregledom.

KONTAKT INFORMACIJE “Auto Šabac”

  Adresa:

  Šabac - Sime Trojanović bb

   

  Radno vreme:

  Pon-Pet 09:00-17:00

  Sub 09:00-16:00

   

  Telefoni:

  015/335-000

  062/888-0624

  063/216-213