Krediti i lizing

Naši primarni partneri u realizaciji kredita su Intesa, RBA i OTP banka sa kojima imamo potpisan ugovor o saradnji. Ne morate primate platu, niti vršiti platni promote preko pomenutih banka da biste dobili kredit. Kada je u pitanju lizing, naši primarni partneri su Intesa Leasing i Raifaisen Leasing sa kojima takođe imamo potpisan ugovor o saradnji. Ukoliko želite da kupite vozilo kod nas, a uz finansijsku pomoć banke čiji ste vi klijent, naš odgovor je pozitivan Kod nas možete kupiti vozilo na lizing ili kredit uz saradnjiu sa Vašom bankom.

Sama procedura kupovine vozila na kredit je veoma brza i jednostavna. Za ovu vrstu usluge ne morate da imate žirante ili bilo kakav oblik dodatnog hipotekarnog zaduženja. Period na koji odobravamo kupovinu na kredit ili lizing je u trajanju od 2 do 10 godina. Jedini uslov kod lizinga koji mora da bude zadovoljen prilikom ovakve kupovine se odnosi na starost vozila i to da zbir godina otplate lizinga i starosti vozila ne sme da bude veći od 10 godina.

Kako bi odredili uslove koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama možete koristite i naš lizing/kredit kalkulator.Napominjemo da su vrednosti dobijene lizing/kredit kalkulatorom samo informativnog karaktera i da se prave vrednosti mogu dobiti u našoj kancelariji ili se raspitajte kod vaše banke.

Kredit se odobrava na maksimalni iznos do 1,000 eura 25,000 i na maksimalni period otplate od 6-84meesci. Kredit važi za sve zaposlene kupce bez obaveze prenosa zarade u banku i za penzionere do 69 godina starosti u momentu otplate poslednje rate kredita. Pregled opštih uslova za auto kredite kod banke je prikazan u nastavku:
Auto krediti:
eurski sa kamatnom stopom od 5.19% sa 30% učešća
dinarski bez učešća sa kamatnom stopom od 6,90%

Kod nas možete kupiti vozilo i na auto kredite bilo koje banke. Bilo da su u pitanju banke sa kojima mi direktno sarađujemo ili je u pitanju Vaša banka, naši zaposleni će učiniti sve da ceo proces realizacije kredita protekne bez problema. Danas gotovo sve banke u svojoj ponudi imaju i paletu auto kredita. Sami uslovi kredita se dosta razlikuju od banke do banke pa Vam preporučujemo da se detaljno informišete kod nasih prodavaca

Na ovoj stranici možete dobiti informativne vrednosti kredita uz pomoć našeg kreditnog kalkulatora.

KONTAKT INFORMACIJE “Auto Šabac”

  Adresa:

  Šabac - Sime Trojanović bb

   

  Radno vreme:

  Pon-Pet 09:00-17:00

  Sub 09:00-16:00

   

  Telefoni:

  015/335-000

  062/888-0624

  063/216-213